La Medical Concept, credem în puterea produselor de înaltă calitate pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea fiecăruia. Fondată din pasiune pentru îngrijire și susținere, misiunea noastră este de a oferi soluții accesibile și eficiente care răspund nevoilor diverse ale clienților noștri.

De la produse esențiale de îngrijire personală, cum ar fi scutece pentru adulți și protecții pentru incontinență, până la soluții avansate de îngrijire a rănilor și accesorii medicale, fiecare articol din oferta noastră este selectat cu grijă pentru calitatea și fiabilitatea sa. Ne mândrim cu un portofoliu diversificat care include nume de încredere și produse inovatoare, menite să aducă confort și siguranță în viața de zi cu zi a celor care ne trec pragul virtual.

Clienții noștri stau la baza tuturor deciziilor noastre. Ascultăm cu atenție feedback-ul și ne adaptăm constant oferta pentru a întâlni și chiar a depăși așteptările. Experiența de cumpărături la Medical Concept este simplă, sigură și personalizată, asigurând că fiecare vizitator găsește cu ușurință produsul potrivit nevoilor sale.

Echipa noastră de profesioniști dedicată este întotdeauna pregătită să ofere sfaturi și suport, ghidând clienții prin gama noastră de produse și ajutându-i să facă alegeri informate. Valorizăm relațiile pe termen lung cu clienții noștri și ne angajăm să oferim nu doar produse, ci și soluții care îmbunătățesc calitatea vieții.

În calitate de partener de încredere în îngrijirea sănătății, Medical Concept se dedică continuu inovației și excelenței. Viziunea noastră este de a fi un punct de referință în domeniul produselor medicale, redefinind standardele de calitate și accesibilitate.

Descoperă diferența pe care o poate face calitatea și îngrijirea autentică. Alege Medical Concept – împreună, spre o viață mai sănătoasă și mai fericită.

OBIECTE DE ACTIVITATE

COD CAEN principal 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet

COD CAEN 4646 Comert cu ridicata al produselor farmaceutice

COD CAEN 4774 Comert cu amanuntul al articolelor medicale si ortopedice, in magazine specializate

COD CAEN 4776 Comert cu amanuntul al florilor , plantelor si semintelor,comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pt acestea, in magazine specializate

COD CAEN 5210 Depozitari

COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pt afaceri si management

COD CAEN 7311 Activitati ale agentiilor de publicitate 

COD CAEN 7320 Activitati de studiere a pietei si de sondare a opiniei publice 

PUNCT DE LUCRU 

STR Emil Racovita 20 Voluntari Ilfov

AUTORIZATII

NR 5668 / 10.09.2021 – AVIZ DE FUNCTIONARE – EMITENT MINISTERUL SANATATII – AGENTIA NATIONALA A MEDICAMENTULUI SI A DISPOZITIVELOR MEDICALE DIN ROMANIA 

PLURAL MEDICAL CONCEPT SRL

CUI: RO27784082 J40/11930/2010 IBAN: RO86BTRL04401202257516XX

Adresa Sediul social: Bucuresti, sect 2, str Opanez 2

Close Menu
074 021 46 47
×

Cart